Gå til hovedindhold

Besøg os

Vi vil meget gerne vise vores afdelinger frem, så du kan finde det rigtige sted til dit barn.

Vuggestuebørn er i gang med at finde dyr på legepladsen
 • Læs op

Indhold

  Spørgsmål

  Når du står overfor at skulle vælge pasningstilbud til dit barn, er du velkommen til at kontakte afdelingerne for at få besvaret dine spørgsmål.

  Find afdelingernes kontaktinformation her.

  Besøg

  Ønsker du at besøge afdelingen, så du kan finde det rigtige sted til dit barn, er det også muligt. Vi vil gerne vise vores afdelinger frem.

  Det er dog vigtigt, at du kontakter afdelingen i god tid for at lave en aftale om et besøg.

  I perioder, hvor der er stor efterspørgsel på pladser, vil der tilbydes rundvisninger på planlagte og oplyste tidspunkter. Det gør vi for at sikre størst mulig ro og fordybelse omkring børnene, ligesom du kan forvente, at der vil være tid til at fortælle, svare på spørgsmål og vise dig rundt.

  Du og dit barn må meget gerne besøge legepladserne ved afdelingerne i weekenderne og udenfor åbningstid. Det er en glimrende måde at få lidt kendskab til afdelingen, og det gør det trygt for dit barn at genbesøge og genkende stedet. 

  Her stammer vores børn fra

  Dagtilbuddets afdelinger strækker sig fra Moltkesvej, der støder op til City Syd ved Skanderborgvej over til Observatorievejen, der ligger ved Forst Botanisk have.

  Dagtilbuddets børn kommer primært fra anvisningsdistrikt Søndervang, Vestergaard og Viby-Rosenvang, der er en del af garantidistrikt Skanderborgvej. Læs mere på aarhus.dk/pasning.

  Viby-Rosenvang Dagtilbud hører organisatorisk til i Distrikt Sydvest.

  Sidst opdateret: 1. november 2023