Når du står overfor at skulle vælge pasningstilbud til dit barn, er du velkommen til at kontakte afdelingerne for at få besvaret de spørgsmål, du måtte have.

Ønsker du at besøge afdelingen, så du kan finde det rigtige sted til dit barn, er det også muligt. Vi vil gerne vise vores afdelinger frem. Vi henstiller dog til, at du kontakter afdelingen i god tid inden dit besøg med henblik på at lave en aftale.

I perioder, hvor der er stor efterspørgsel på pladser, vil der tilbydes rundvisninger på planlagte og oplyste tidspunkter. Det gør vi for at sikre størst mulig ro og fordybelse omkring børnene, ligesom du kan forvente, at der vil være tid til at fortælle, svare på spørgsmål og vise dig rundt.

Du og dit barn må meget gerne besøge legepladserne ved afdelingerne i weekenderne og udenfor åbningstid. Det er en glimrende måde at få lidt kendskab til afdelingen, og det er altid trygt for dit barn at genbesøge og genkende. 

Viby-Rosenvang Dagtilbud hører organisatorisk til i Distrikt Sydvest.

Dagtilbuddets afdelinger strækker sig fra Moltkesvej, der støder op til City Syd ved Skanderborgvej over til Observatorievejen, der ligger ved Forst Botanisk have.

Dagtilbuddets børn kommer primært fra anvisningsdistrikt Søndervang, Vestergaard og Viby-Rosenvang, der er en del af garantidistrikt Skanderborgvej. Læs mere på aarhus.dk/pasning.